Logo Science Vision

Faciliteiten

Studio's

Science Vision beschikt over twee studio's, elk met een vloeroppervlak van 90m2 en voorzien van moderne, professionele audiovisuele apparatuur.
De studio's zijn ingericht voor opname en weergave van beeld en geluid en beschikken over High Definition beamers. Ze zijn uitstekend geschikt voor presentaties, lezingen en videoconferencing.

Beide studio's zijn ingericht als volwaardige televisiestudio’s met High Definition camera's, lichtplafond met 30kW licht en uitgebreide geluidfaciliteiten. Bovendien heeft studio 1 een green-key wand van acht meter breed en ruim drie meter hoog.
Daarnaast is een hoogwaardige spreekcel voor het opnemen van commentaarstemmen of voice-overs aanwezig.

De studio's zijn ook uitstekend geschikt als locatie voor workshops, trainingen, meetings of congressen.

Op locatie

Voor het maken van opnamen op locatie beschikt Science Vision over meerdere ENG-sets, (camera, audiomixer, zendermicrofoons, locatielicht).
Een mobiele vier-camera regieset op High Definition niveau kan op vrijwel elke locatie worden ingezet. Zo kunnen beelden vanuit bijvoorbeeld een operatiekamer live naar een auditorium worden gestuurd. Ook het opzetten van een livestream over het internet behoort tot de mogelijkheden.

 

Montage

De afwerking van beeld en geluid gebeurt in een high end digitale omgeving; montage op Avid® Media Composer of Adobe® Premiere HD Pro kent geen (creatieve) grenzen. Graphics (Adobe® After Effects, Photoshop en Illustrator) en titels worden in eigen beheer vervaardigd.
Science Vision beschikt over drie, geluidgeïsoleerde, hoogwaardige edit-suites.

 

Huisvesting

Science Vision is gehuisvest op de Randwyck Campus in Maastricht, goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto en beschikt over ruime parkeergelegenheid.